Streamian Discord-keskusteluryhmä yhdistyy Bingwa-nimisen striimiyhteisön kanssa. Uudistuksen seurauksena Streamia siirtyy käyttämään entistä Bingwa-ryhmää, joka taas vaihtaa Streamian brändin alle. Uudistuksen tavoitteena on palvella suomalaisia livestriimien katselijoita ja lähettäjiä entistä aktiivisemmin ja paremmin. Discord-palvelimella on esimerkiksi tukipalvelu, joka auttaa striimaamista ja teknisiä laitteita koskevissa ongelmissa. Muistathan, että myös Streamian artikkeleiden joukoissa on hyödyllisiä oppaita.

Verkko-osoite streamia.fi/discord on siirretty ohjaamaan jo uuteen osoitteeseen. Uudella Discord-palvelimella tehdään pieniä kanavien ja käyttäjien roolien uudelleenjärjestelyjä, mutta muuten muutokset ovat vähäisiä. Bingwa-nimi ei poistu käytöstä kokonaan, sillä sen alla kehitetään erilaista pelipalvelintoimintaa. Discordin puolelta siirtyy myös muutama henkilö hoitamaan Streamian viestintää ja sosiaalisen median kanavia. Samalla Streamia.fi-sivustolta poistettiin toistaiseksi kauppa- ja foorumiominaisuudet niiden vähäisen käytön vuoksi.

Streamiaa koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Facebookissa, Twitterissä tai Discordissa tagaamalla @Ylläpitäjä-roolin.