Käyttöehdot

Streamian käyttöehdot

Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen rikkomisesta saattaa seurata väliaikainen tai pysyvä porttikielto. Lievemmistä rikkeistä annetaan ensin varoitus. Käyttäjät voivat ilmiantaa sääntöjä rikkovat viestit ylläpidolle. Käyttöehdot ovat voimassa Streamian sivuston ja keskustelufoorumin lisäksi käyttämissämme sosiaalisen median keskustelukanavissa.

Ylläpito voi muuttaa tai täydentää sääntöjä tarvittaessa. Voit ottaa yhteyttä ylläpitoon epäselvissä tilanteissa.

Muihin käyttäjiin liittyvät säännöt:
1.1. Kunnioita muita käyttäjiä.
Älä hauku tai loukkaa muita käyttäjiä kommenttikentissä. Ota huomioon myös eri ikäiset jäsenet.

1.2. Älä kerro kaikkea julkisesti.
Älä paljasta kenenkään henkilötietoja tai puhelinnumeroita ilman lupaa. Älä jaa muiden käyttäjien lähettämiä yksityisviestejä. Mieti, mitä haluat kertoa itsestäsi.

Viestien kirjoittaminen ja profiili:
2.1. Käytä asiallista kieltä.
Kiinnitä huomiota viestien luettavuuteen. Käytä isoja alkukirjaimia, pisteitä ja pilkkuja oikein. Älä viljele viesteissäsi kirosanoja. Anna aiheellesi aina kuvaava otsikko.

2.2. Älä tee montaa viestiä peräkkäin samaan aiheeseen.

Odota vähintään 24 tuntia, ennen kuin lähetät peräkkäisen viestin. Muista, että voit myös muokata aiemmin lähettämääsi viestiä.

2.3. Älä kirjoita turhia vastauksia.

Yhden sanan vastaukset ja pelkästään hymiöitä sisältävät viestit eivät kuulu keskustelufoorumille. Kiinnitä myös huomiota aiheen edellisen vastauksen päivämäärään, äläkä nosta vanhoja keskusteluja ilman järkevää syytä.

2.4. Sijoita aihe oikealle alueelle.
Streamian tiedotteet ja artikkelit
on tarkoitettu Streamia.fi-sivustoon liittyville aiheille. Tällaisia ovat esimerkiksi automatisoidusti lisätyt artikkelien kommenttiaiheet sekä palaute- ja tiedoteketju.
Streamit-alue on tarkoitettu käyttäjien omien livelähetysten ilmoituksille ja tapahtumiin liittyviin keskusteluun.
Suoratoistopalvelut on tarkoitettu Twitchin, YouTuben, Spotifyn, Areenan, Netflixin ja HBO:n kaltaisiin palveluihin ja niiden sisältöön liittyvään keskusteluun.
Tekniikka ja tuki -alueelle kuuluvat aiheet, jotka koskevat striimausteknologiaa yleisesti ja teknisiä ongelmia striimien järjestämisen kanssa.
Yleinen keskustelu -alueelle kuuluvat arkipäiväiset keskustelut tai sellaiset aiheet, jotka eivät sovi millekään muulle alueelle.
Pelit ja vehkeet -alue kattaa tietotekniikkaan ja pelaamiseen liittyvät aiheet.

Ylläpito siirtää aiheet oikeille alueilleen tarvittaessa.

2.5. Älä käytä allekirjoituksissa kuvia.
Allekirjoituksiin voi laittaa maksimissaan kolme riviä tekstejä ja linkkejä. Viesteihin voit liittää linkkejä kuviin.

2.6. Älä julkaise mitään alaikäisille sopimatonta materiaalia.
K18-materiaali, kuten pornografia ja väkivaltaa sisältävät linkit on ehdottomasti kielletty. Älä myöskään käytä avatareina sopimattomia kuvia.

2.7. Älä tee itsellesi useita käyttäjätilejä.
Älä tee useita käyttäjätilejä itsellesi. Porttikiellon saaneilla ei ole oikeutta tehdä uutta käyttäjätiliä, porttikiellot ovat tapauskohtaisia ja usein määräaikaisia, mutta vakavista sääntörikkeistä voi seurata pysyvä porttikielto. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata tilalle uuden. Jos tämäkään ei toimi, voit lähettää ylläpidolle sähköpostia.

Livestriimaus:
3.1. Mikäli olet livestriimaaja, olet sitoutunut noudattamaan myös valitsemasi palvelun käyttöehtoja.

Streamia-sivuston lähetysten ohjelmatiedot saadaan palveluiden rajapinnoista. Tiedot päivittyvät automaattisesti noin 10 minuutin välein. Jos tilisi jäädytetään käyttämässäsi palvelussa, eivät sen tiedot päivity myöskään Streamiassa.

3.2. Pidätämme oikeuden valikoida ja muokata muiden livetapahtumien merkintöjä.
Sovellamme näitä käyttöehtoja sellaisiin tapahtumamerkintöihin, joissa livestriimi sijaitsee erillisellä kotisivulla. (Esim. tapahtumat, web-kamerat jne.) Voimme poistaa sellaiset merkinnät, joiden lähetykset eivät noudata annettuja aikatauluja tai sisältävät sopimatonta sisältöä.

Shop:
4.1. Tuotteet ovat digitaalisia palveluita, eikä niillä ole palautusoikeutta.

Mikäli tuotteen aktivoimisessa (esim. Streamia Premium) on ongelmia, ota yhteys ylläpitoon ( mail[at]streamia.fi ), niin hoidamme asian. Hyvitämme maksuja siinä tapauksessa jos PayPal on veloittanut sinua väärin.

4.2. Ilmoita ostotilanteessa toimiva sähköpostiosoite.
Tilauksestasi lähetetään kuittaus. Tarkista tarvittaessa roskapostikansiosi. Ongelmatilanteissa tarkistamme tilaukset sähköpostin perusteella.

4.3 Ota huomioon tilauksessa mahdolliset käsittelyajat ja tuotteen kustomointi.

Emme voi aina välttämättä toteuttaa rankasti kustomoitavia katselusivuja tai mainoksia heti seuraavaksi päiväksi.

Muut:
5.1. Myynti-ilmoitukset ovat sallittuja niille varatuissa aiheissa ja alueilla.

Tarkemmat keskustelut tuotteiden myymisestä kannattaa käydä sähköpostilla tai yksityisviesteillä.

5.2. Noudatathan Suomen lakeja.

Esimerkiksi laittomien linkkien levittäminen on kiellettyä. Tarvittaessa käyttäjästä voidaan vinkata eteenpäin viranomaisille.

5.3. Älä yritä kiertää sääntöjä.
Näiden sääntöjen kiertäminen tai mahdollisten porsaanreikien tarkoitukselliseksi hyödyntämiseksi tulkittava käytös on sääntöjen vastaista.