AnonyuploadMegaupload suljettiin viime viikolla, jonka jälkeen myös jotkut muut tiedostonjakopalvelut ovat alkaneet rajoittaa palveluidensa jako-ominaisuuksia. Anonymous sen sijaan päätti avata uuden tiedostonjakopalvelun, Anonyuploadin. Anonyuploadin luvataan olevan ilmainen, mainokseton, eikä sen käyttäjiä voida jäljittää. Palvelu toimii Venäjältä käsin, jonne Yhdysvaltain lait eivät uletu.

Anonymous kerää tällä hetkellä lahjoituksia palvelimia sekä levytilaa varten ja palvelu yritetään avata jo huomenna. Uuden palvelun perustajat kertovat avaavansa Anonyuploadin, koska se on hauskaa ja teknisesti mielenkiintoista.

Anonymous kehottaa tiedostojen jakajia kuitenkin välttämään Anonyuploadin ja MegaUploadin kaltaisia palveluita, koska niissä olevia tiedostoja säilytetään aina vain yhdessä paikassa. Anonymous suositteleekin sen sijaan P2P-ohjelmien käyttöä, jotta tiedostoista olisi olemassa monta kopiota eri paikoissa.

Anonyuploadin sivuilla on myös tervehdys MegaUploadin vangitulle perustajalle. ”Toivomme, että vapaudut pian. Sinulla ei pitäisi olla hätäpäivää, kunhan et yritä rikastua niin paljoa ensi kerralla”.