Avea Media

Avea Media on rovaniemeläinen videotuotanto-, livelähetys- ja valokuvauspalveluita tarjoava mediatuotantoyhtiö. Asiakkaitamme ovat muun muassa alueelliset virastot, kuntaorganisaatiot, tv-tuotantoyhtiöt, lappilaiset teollisuusyritykset, matkailualan palveluntuottajat ja kulttuurivaikuttajat.

Toteutamme vuosien kokemuksella esimerkiksi televisio- tai somesisältömarkkinointiin tarkoitetut mainosvideot yrityksille, saavutettavuusvaatimuksien mukaiset info- ja opasvideot, dronevideot, näyttävät trailerit, koosteet, musiikkivideot ja dokumentaariset tuotannot. Olemme kuvanneet Pohjois-Suomen alueella myös useita tv-ohjelmia. Autamme tarpeen tullen jo videon suunnittelu- ja käsikirjoitusvaiheessa sekä tietysti myös videon julkaisussa eri kanaviin.

Ajankohtaisilla livestriimeillä tavoitat asiakkaasi ja yleisösi missä ja milloin vain. Avea Media lähettää verkkoon monikameratoteutuksena webinaarit, valtuustokokoukset, konserttitapahtumat ja juhlatilaisuudet. Livestriimi voi olla osa myös suurempaa hybriditapahtumaa. Alustanasi voi olla esimerkiksi Zoom, Teams, YouTube, Facebook Live tai Twitch. Muista, että lähetyksessä voidaan hyödyntää myös esitysgrafiikkaa, ennakkoon taltioituja puheita tai muita videoita!

Meidän kauttamme voit tilata myös esimerkiksi edustavat tuote- ja promokuvat, yrityksen henkilöstökuvat, vaalikuvat, sekä tapahtuma- ja maisemakuvat. Rovaniemen studiollamme on myös mahdollista nauhoittaa kertojaäänet vaikkapa radio- ja videomainoksiin. Ota yhteyttä, niin räätälöimme palvelupaketin toiveidesi mukaan!

Avea Media on Streamia.fi:n palveluntuottajakumppani Pohjois-Suomessa. Ota meihin yhteyttä!