Canal+Canal+ Total -paketin tilaajat saavat katsottavakseen uuden Canal+ Aitio -kanavan 1.12. alkaen. Uusi kanava lisää merkittävästi jalkapallosarjojen suorien otteluiden määrää, sillä se esittää muun muassa Englannin Valioliigan, Espanjan La Ligan sekä Italian Serie A:n suoria otteluita.

Kanavalla esitetään jalkapallon lisäksi myös muuta urheilua, elokuvia sekä öisin aikuisviihdettä.

”Meillä on ollut syksyn aikana haasteita saada kaikkia jalkapallo-otteluita mahtumaan yhdelle paikalliselle kanavalle, mutta uusi CANAL+ Aitio parantaa tilannetta merkittävästi ja pystymme näin tarjoamaan enemmän suoria lähetyksiä ja vaihtoehtoja asiakkaillemme. Paikallisuuden kasvattaminen on osoitus siitä, että haluamme panostaa voimakkaasti suomalaisen maksu-tv-liiketoiminnan kehittämiseen jatkossakin”, kertoo MTV Oy:n maksu-tv:n kanavajohtaja Jukka Raatikainen.

Uusi CANAL+ Aitio -kanava tulee näkymään antennin, kaapelin ja satelliitin kautta. Aitio-kanava korvaa antenniverkossa Canal+ Sport 2 -kanavan ja kaapeliverkoissa Canal+ Sport Extra -kanavan. Satelliittiverkossa uusi kanava ei korvaa mitään kanavaa, vaan se tulee muiden kanavien lisäksi Canal+ Total -pakettiin.

Canal+ Sport 1 -kanavan nimi muuttuu samalla Canal+ Urheiluksi.