DNADNA on ostanut Booxmedia Oy:stä 20 prosentin osuuden ja aloittaa yhtiön kanssa markkinointi ja myyntiyhteistyön. Booxmedian booxTV:n avulla voidaan katsella suoria ohjelmia ja tallennuksia kätevästi puhelimilla ja tableteilla.

BooxTV tallentaa automaattisesti valittujen peruskanavien kaikki ohjelmat ja ne ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Tallenteita voidaan katsella  suoraan striimaamalla tai kopioimalla ne laitteen muistiin. Laitteen muistiin kopioiduilla ohjelmilla ei ole kahden viikon rajoitusta ja niitä voidaankin katsoa niin kauan, kuin ne ovat laitteen muistissa.

BooxTV:n sovellusta voi käyttää matkapuhelinverkon sekä wlanin kautta ja se toimii Applen ja Androidin laitteilla. BooxTV:n Windows Phone -versio tullaan julkaisemaan kesän aikana.

”Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Booxmedian kanssa. Yhtiön tuottama erittäin innovatiivinen BooxTV-palvelu tarjoaa televisionkatselulle aivan uusia käyttötapoja ja -paikkoja, minkä uskomme tuovan asiakkaillemme paljon lisäarvoa”, kertoo DNA:n televisioliiketoiminnan johtaja Mikko Saarentaus.

Yhteistyön myötä DNA tulee muun muassa tarjoamaan valikoiduille asiakkailleen booxTV-palvelua ilmaiskäyttöön kuuden kuukauden ajaksi.