MaxivisionMaxivision kertoi lokakuussa tuovansa palveluunsa monia uudistuksia ja parannuksia joulukuun alussa. Paperilla kaikki näytti erinomaiselta, mutta totuus on kuitenkin toinen. Käyttäjien ongelmat alkoivat jo ennen muutosten toteuttamista. Viime viikolla ja viikonloppuna Maxivision oli välillä pimeänä tai tallennuksia ei voinut katsoa.

Todellinen painajainen alkoi kuitenkin maanantaina. Maxivision oli kyllä ilmoittanut palvelun olevan poissa käytöstä maanantaina klo 8 – 17, mutta lopulta uudistusten teko kesti paljon kauemmin ja palvelu saatiin toimimaan vasta yhdeksän jälkeen illalla. Tai no eihän se silloinkaan vielä toiminut. Esimerkiksi tallenteita ei voinut katsoa, livelähetykset pätkivät ja jotkut käyttäjät eivät päässeet edes kirjautumaan uuteen palveluun. Samat ongelmat jatkuvat edelleen.

Palveluun tuli muutosten myötä myös monia muitakin ongelmia, esimerkiksi automaattisesti tallennuksia tekevät tallennussäännöt eivät enää toimi HD-kanavilla, sillä päivitys poisti tallennussäännöistä kanavatiedon. Maxivision myös lupasi palvelun käyttöliittymän parantuvan muutosten myötä. Mutta käytännössä monet asiat ovat muuttuneet paljon huonommiksi. Esimerkiksi aiemmin tallennelistalla näki noin kymmenen tallennetta kerralla, mutta nyt näytössä on aina esillä vain yksi ohjelma ja halutun ohjelman etsiminen on paljon vaikeampaa. Aiemmin tallennuksessa olevaa ohjelmaa pystyi alkaa katsomaan alusta kesken tallennuksen, mutta nyt tallenteen katselu onnistuu vasta tallennuksen loputtua. Käyttäjien palautteen mukaan myös esimerkiksi ohjelmaopas on muuttunut paljon huonommaksi.

Maxivision Viihteen Facebook -sivut ovatkin täyttyneet päivityksen vuoksi sadoista kiukkuisista kommenteista, joista lähes kaikissa palaute on negatiivista.