Elisa ViihdeElisa julkaisi uuden Elisa Viihde -palvelun, joka yhdistää television katselun, suuren tallennustilan, videovuokraamon ja nopean laajakaistan. Elisa Viide -palvelulla on mahdollista tallentaa jopa noin 2500 tuntia ohjelmia verkkoon ja ohjelmia voi tallentaa kaikilta peruskanavilta yhtä aikaa. Palvelun helppokäyttöisyyteen on panostettu ja ajastuksia voidaan tehdä digiboksin lisäksi myös internetistä tai kännykällä. Tallennettuja ohjelmia voidaan katsella television lisäksi myös tietokoneella.

Videovuokraamon kautta voi tällä hetkellä vuokrata yli 1000 elokuvaa suoraan television kautta. Vuokrahinnat vaihtelevat 3-5€/vrk välillä ja elokuvan voi katsella milloin tahansa seuraavan vuorokauden sisällä. Elokuvien äänen ja kuvan luvataan olevan DVD-tasoisia. Elisa Viihteeseen kuuluvan laajakaistan nopeus voi olla jopa 24Mbit/s sisäänpäin ja palvelun mukana saa myös langattoman WLAN-modeemin.

Palveluun on mahdollista hankkia myös maksu-TV -paketteja, jotka tilataan helposti digiboksin kautta. Maksupakettien hinnat alkavat 9,90 eurosta per kuukausi ja tilatut maksu-TV -paketit tulevat käyttöön viimeistään 15 minuutin kuluttua tilauksesta. Palvelu tulee aluksi saataville Uudellamaalla ja osassa Pirkanmaata.