PlejmoHuomasin pari viikkoa sitten, ettei elokuvapalvelu Plejmon vuokravideot toimi Samsungin vuoden 2012 älytelevisioissa. Nyt Plejmolta on vahvistettu, että sen sovellus ei tosiaan toimi Samsungin D- ja E-sarjan älytlevisioissa, eli Samsungin vuosien 2011 ja 2012 malleissa.

Plejmon mukaan ongelmaa ei voida enää korjata, sillä Samsungin vanhempien mallien sovelluksia ei voida enää päivittää. Plejmoa voidaan kuitenkin käyttää edelleen television kautta uudemmilla Samsungin älytelevisioilla sekä Chromecast-laitteella tietokoneen tai iOS-laitteiden kautta. Chromecast-tuki on myös tulossa Android-laitteisiin.

Plejmon sovelluksen ongelmana on se, ettei se toista vuokraelokuvia. Trailerit toistuvat kyllä sovelluksella oikein. Plejmon älytelevisiosovellus ei ole päivittynyt aikoihin, joten ongelma on ollut sovelluskessa jo kauan.

Tämä herättääkin kysymyksen, että montako käyttäjää Plejmon älytelevisiosovelluksella oikein on. Olinko minä tosiaan ainoa käyttäjä, joka yritti katsoa Plejmon elokuvia Samsungin 2011 tai 2012 -vuoden televisiomalleilla? Ja jos minä olin ainoa Samsung 2011 tai 2012 -mallien käyttäjä, niin käyttääkö Plejmoa edes kukaan uudempien televisiomallien omistaja?