ElokuvaPiraattien toimintaa häiritsevät varoituskirjeet ja oikeuteen joutumiset ovat saaneet monet piraatit käyttämään laittomia elokuvapalveluita, joiden tarjontaa voidaan katsoa suoraan selaimella. Tällaisten palveluiden käyttö on käyttäjien kannalta laillista, sillä videosta ei tehdä kopiota käyttäjän koneelle, eikä käyttäjä jaa videota eteenpäin muille käyttäjille.

Yksi suosituimmista tällaisista sivustoista on Putlocker.is, joka löytyy Alexan listausten mukaan maailman 250 suosituimman nettipalvelun joukosta. Nyt Putlocker.is on kuitenkin ollut poissa käytöstä jo lähes viikon.

TorrentFreak on yrittänyt selvitellä sivuston tilannetta, mutta palvelun sähköpostiosoitekin palauttaa vain virheviestin. Putlocker.is suljettiin sen jälkeen, kun MPAA lisäsi sen suurimpien piratismiuhkien listalleen, mutta ei ole tiedossa onko MPAA syynä sivuston toimimattomuuteen.

MPAA:n tietojen mukaan sivusto toimii Vietnamista käsin ja se käyttää sveitsiläisen yrityksen palvelimia. TorrentFreak huomasi myös, että palvelun domainin whois-tiedot ovat päivittyneet ja omistajaksi on merkitty uusi henkilö. Kenties palvelun alkuperäinen ylläpitäjä on lopettanut toiminnan ja palvelu on siirtynyt uudelle omistajalle