NetflixKiinnostavien elokuvien ja sarjojen löytäminen Netflixistä ei ole kovinkaan helppoa käytettäessä Netflixin omia hakuominaisuuksia. Tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisuksi epävirallinen uNoGS.com (unofficial Netflix online Global Search), jolla voidaan selata ja hakea Netflixin tarjontaa mistä tahansa maasta.

uNoGS:n haun avulla voidaan esimerkiksi hakea vain parin vuoden ikäisiä sarjoja, joista löytyy suomenkielinen tekstitys ja jotka ovat saaneet IMDB:ssä vähintään kahdeksan tähteä. Videoiden tietosivuilta löytyy ohjelman perustiedot Netflixin lisäksi IMDB:stä ja Rotten Tomatoesista. Myös esimerkiksi sarjojen kaikkien jaksojen kuvaukset löytyvät uNoGS:stä. Videoiden tietosivulla voidaan lisäksi näyttää missä maissa videoa voi katsella joidenkin VPN-palveluiden kautta.

uNoGS tarjoaa myös tilastotietoja Netflixin sisällöstä. Esimerkiksi tänään Suomen Netflixistä löytyy 1742 elokuvaa ja 343 sarjaa. Näistä 24 on lisätty palveluun viimeisen viikon aikana ja 35 poistuu palvelusta piakkoin. Muiden Pohjoismaiden tarjonta on samalla tasolla, mutta Yhdysvallat on ihan omilla tuhatluvuilla. Yhdysvaltain Netflixistä löytyy tällä hetkellä 4566 elokuvaa ja 1114 sarjaa.