HDFINTuhansia ilmaisia elokuvia suomenkielisillä tekstityksillä tarjoavan HDFIN.com -sivuston käyttö ei ole onnistunut läheskään kaikilta käyttäjiltä torstaista lähtien. Esimerkiksi Suomi24:n keskustelualueella olevien viestien mukaan jotkin käyttäjät pääsevät käyttämään sivustoa normaalisti, kun taas jotkut eivät pääse sivustolle ollenkaan.

Vielä on epäselvää johtuuko sivuston toimimattomuus liian suuresta käyttäjämäärästä vai onko sivusto kenties jonkinlaisen palvelunestohyökkäyksen uhrina. Keskustelualueiden viestien mukaan näyttäisi kuitenkin siltä, että Elisan ja Saunalahden asiakkailla on selvästi eniten ongelmia.

Jos Elisa on alkanut estämään käyttäjiensä pääsyä sivulle, niin onkohan asia käsitelty oikeudessa ja oikeuslaitos on määrännyt Elisan estämään käyttäjiensä pääsyn sivustolle? Jotkin Elisan asiakkaat ovat kertoneet pääsevänsä käyttämään HDFIN.com -sivustoa käyttämällä Firefoxin anynymoX-lisäosaa. Tämä viittaisi siihen, että Elisa on todellakin aloittanut sivuston käytön eston.

Monet sivuston käyttäjät toivovat varmasti, ettei sivuston käyttöä ole estetty Pirate Bayn tapaan ja että ongelma on vain tilapäinen.