FilmnetMTV on avannut uuden Filmnet-videopalvelun, jonka kautta voi katsella elokuvia ja sarjoja. Filmnetistä löytyy kaikki C More Filmin elokuvat, sarjat sekä dokumentit. Tällä hetkellä palvelusta löytyy yli tuhat elokuvaa sekä monia suosikkisarjoja.

Maikkarin uuden video-on-demand -palvelun sisältö koostuu C More Film -kanavapaketin elokuva- ja sarja-kanavista, joita ovat C More Action, C More Emotion, C More First, C More Hits, C More Series sekä SF-Kanalen. Kaikki palvelun ohjelmat on tekstitetty suomeksi ja myös osa lastenohjelmista on puhuttu suomeksi. Filmnetin hinta on 9,90 euroa kuukaudessa ja ensimmäisen kuukauden hinta on vain 0,10 euroa. Palvelun käytön voi lopettaa milloin tahansa.

Filmnetiä voi aluksi käyttää Windows- ja Mac-tietokoneilla sekä iPad-tabletilla. Myöhemmin tuki on tulossa myös muun muassa joillekin älytelevisioille. Osa palvelun videoista on tarjolla teräväpiirtomuodossa ja kaikissa elokuvissa sekä sarjoissa on mukana stereoääni. Parhaan laadun takaamiseksi internetyhteyden nopeuden pitäisi olla 5Mbps ja hitain suositeltu nopeus on 0,5Mbps.

Filmetin tarjonta vastaa C More Film -televisiokanavien tarjontaa ja esimerkiksi Game of Thronesin kolmannen kauden ensimmäinen jakso on katsottavissa 1. huhtikuuta, heti vuorokauden kuluttua Yhdysvaltain ensiesityksestä. Game of Thronesin lisäksi Filmnetin sarjatarjonta sisältää muun muassa suosikkisarjat Girls, Banshee, Boardwalk Empire, Heroes sekä Weeds. Palvelun kautta on katsottavissa myös monet muut sarjat. Vain harvat palvelun sarjat sisältävät kaikkien kausien kaikki jaksot ja useimmiten palvelusta onkin katsottavissa vain osa tai kaikki meneillään olevan kauden jaksot.

Elokuvapuolella palvelu tarjoaa melko uusia elokuvia sekä vanhempaa tuotantoa. Tällä hetkellä Filmnetissä on tarjolla yli tuhat elokuvaa, muun muassa elokuvat The Descendants, Hugo, Avalon, I Am Number Four, Alvin, Saapasjalkakissa ja pikkuoravat 3 kuuluvat palvelun valikoimiin. Vanhempaa tarjontaa ovat esimerkiksi Jurassic Park, E.T., Tappajahai sekä Taru Sormusten Herrasta trilogia.

Videokirjaston lisäksi palvelun kautta voidaan katsoa C More Film -kanavia suorana.