FIN-TVTuhansia ilmaisia elokuvia netin kautta esittävä Fin-TV on taipunut suomalaisten tekstittäjien tahtoon. Fin-TV on ilmoittanut, ettei se ei enää poista tekstityksistä alkuperäisiä tekstitysten tekijöitä.

Fin-TV -palvelua kohtaan on tehty viime päivinä palvelunestohyökkäyksiä, joiden vuoksi sivusto on toiminut hitaasti. Kenties palvelunestohyökkäykset saivat Fin-TV:n ylläpidon taipumaan ja jopa pyytämään anteeksi tekstitysten tekijöiden nimien poistoa.

”Olemme nöyrästi pahoillamme siitä, että vaihdoimme oikeiden subbaajien tilalle oman nimemme, mutta tästä lähtien pidämme alkuperäset tekstit ja kunnioitamme subbaajia, koska heidän ansiosta sivullamme on niin paljon käviöitä. Toivomme myös että kaikki mahdolliset hyökkäykset loppuisivat sivuamme kohtaan. Pyydämme anteeksi vielä kerran”, kerrotaan Fin-TV:n sivulla.

Suomalaisten harrastelijoiden tekstityssivustot menivät viime viikolla lakkoon protestoidankseen Fin-TV -sivuston tapaa poistaa tekstittäjien tiedot esittämistään tekstityksistä.