ElokuvaFinnkino avaa tänään uuden premiumluokan Scape-elokuvasalin Tennispalatsiin. Uudessa salissa on käytössä huippuluokan laserprojektori sekä Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmä. Näiden lisäksi salista löytyy luksusluokan mustat nahkaiset penkit, jotka ovat aikaisempaa leveämmät. Myös jalkatilaa on lisätty.

Kuva tuotetaan entistä kirkkaammalla ja värikylläisemmällä Barco DLP D-Cinema -laserprojektorilla. Lisätty valovoima auttaa erityisesti 3D-elokuvien kanssa, sillä 3D-lasien myötä valovoima heikkenee. Uudessa elokuvasalissa on myös uudet 3D-lasit, jotka ovat aikaisempaa kevyemmät ja niiden päivitystiheys on aiempaa suurempi.

Äänentoistosta vastaa Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmä, jonka 73 kaiutinta on ripoteltu jokapuolelle salia, jopa kattoon. Näin ääni ympäröi katsojan joka puolelta saaden esimerkiksi yli lentävän lentokoneen äänet liikkumaan saumattomasti katsojan ympärillä. Subwoofereita salista löytyy 38 kappaletta.

Scapen elokuvien hinnat ovat kolme euroa kalliimmat verrattuna normaalien salien lippuhintoihin, joten viikonloppuisin elokuvakäynnistä joutuu maksamaan jo 18,50 euroa.