GoogleGooglen huhutaan tuovan markkinoille jälleen uuden laitteen televisioon liitettäväksi. Google julkaisi Sonyn ja Logitechin kanssa ensimmäiset Google TV -televisiot kolmisen vuotta sitten, mutta nämä laitteet eivät ole saavuttaneet suosiota. Tämän vuoden heinäkuussa Google julkaisi suositun Chromecast-lisälaitteen, joka mahdollistaa muun muassa netin videopalveluiden ja tietokoneen selaimen esittämisen televisiossa.

Nyt Googlen huhutaan tuovan markkinoille Nexus-brändätyn uuden lisälaitteen, jolla voidaan myös katsella netin videopalveluita ja muun muassa pelata Android-pelejä. Laitteessa huhutaan olevan mukana myös mahdollisuus videopuheluille sekä mahdollisuus ohjata laitetta liikkeiden avulla Xbox-pelikonsolin Kinect-liiketunnistimen tapaan. Liiketunnistimen lisäksi laitetta voidaan ohjata kosketusnäytöllisellä ohjaimella tai älypuhelimilla sekä tableteilla.

Huhujen mukaan Googlen uudella laitteella ei voisi vastaanottaa suoria televisiolähetyksiä ja se esiteltäneen virallisesti ensi vuoden alussa.