HBOHBO Nordic on aloittanut toimintansa Ruotsissa, jossa palvelun saavat käyttöönsä vain Telian asiakkaat. Ruotsissa HBO Nordicin hinta on 79 kruunua kuukaudessa (noin 9,15 euroa), mutta ensimmäiset kuusi kuukautta tarjotaan ilmaiseksi Telian nykyisille ja uusille asiakkaille.

HBO Nordicia voi käyttää Ruotsissa televisioilla, tietokoneella, puhelimilla sekä tableteilla. Teräväpiirtotarjonta on tarjolla ilmeisesti kuitenkin vain television kautta. HBO Suomi kertoo Twitterissä HBO Nordicin aukeavan seuraavaksi Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Palvelun kerrotaan myös toimivan Suomessa kaikkien operaattoreiden verkoissa.

HBO Nordic on kertonut tuovansa sisältönsä tarjolle uuden televisiokanavan sekä video-on-demand -palvelun kautta. HBO Nordicin kautta voidaan seurata uusia ja jo loppuneita sarjoja ja elokuvia. Sarjoista tarjolla on muun muassa Magic City, Continuum, Hit&Miss, Boardwalk Empire, Girls, Entourage, Sinkkuelämää, Terapiassa, Deadwood, Langalla, Game of Thrones ja True Blood. Uusien sarjojen jaksot tullaan esittämään Suomessa vuorokauden sisällä ensiesityksestä. Elokuvatarjonnassa tulee olemaan muun muassa elokuvia Hollywoodista, kansainvälisiltä suurilta studioilta, paikallisilta jakelijoilta ja riippumattomilta tuottajilta.

HBO Nordicia voidaan käyttää muun muassa Samsungin älytelevisioilla ja Blu-ray -soittimilla, mutta Sony ei aio tuoda HBO-sovellusta älytelevisioihinsa.