HBOHBO on tarjonnut jo viiden vuoden ajan Yhdysvalloissa kaapelitelevisiopalvelunsa tilaajille HBO Go -palvelua. Nyt huhtikuussa HBO tuo Yhdysvalloissa tarjolle HBO Now -palvelun, jonka käyttö onnistuu ilman kaapelikanavien tilaamista.

HBO Now:n tarjontaan tulee kuulumaan HBO:n hittisarjojen lisäksi myös esimerkiksi urheilua sekä elokuvia. Palvelun hinta tulee olemaan 14,99 dollaria kuukaudessa, mikä on enemmän kuin Netflixin hinta. HBO Now on aluksi käytettävissä tietokoneilla sekä Applen laitteilla. Myöhemmin palvelun käyttö tulee onnistumaan myös muilla laitteilla.

HBO on myös ilmoittanut huhtikuun 12. päivä alkavan Game of Thronesin uuden tuotantokauden jaksojen tulevan katsottavaksi yli 170 maassa samaan aikaan Yhdysvaltojen kanssa. Suomen kannalta tämä tarkoittaa, että Game of Thronesin jaksot tulevat meillä katsottavaksi aamuöisin.

HBO on testannut suoratoistopalvelua myös Pohjoismaissa jo yli kahden vuoden ajan HBO Nordic -palvelun avulla. Ainakin allekirjoittaneen mielestä HBO Nordicin älytelevisiossa toimiva käyttöliittymä vaatii vielä parantamista.