PiratismiElisan konesaleissa toiminut elokuvien laiton jakopalvelu, niin sanottu topsite, jakoi noin 2500 elokuvaa sekä pelejä muille topsiteille. Espoon käräjäoikeus tuomitsi neljä henkilöä palvelun pyörittämisestä lokakuussa 2012. Tuomituista kolme sai 4-6 kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä noin tuhannen euron korvaukset oikeuksien haltijoille.

Oikeudenhaltijat valittivat asiasta hovioikeuteen, joka on nyt koventanut tuomioita. Hovioikeuden mukaan tekijänoikeuden loukkaus on ollut poikkeuksellisen vahingollinen ja palvelun toimimen niin sanottuna topsitenä puoltaa myös korvausten korotusta. Hovioikeus nosti korvausten määrän noin 22 000 euroon ja velvoitti tuomitut korvaamaan täysimääräisesti oikeudenhaltijoiden kohtuullisina pidettävät käräjä- ja hovioikeuden oikeudenkäyntikulut.

Topsiten palvelimet oli yhdistetty internetiin nopealla valokuituyhteydellä ja palvelinta piiloteltiin Elisan konesalissa. Topsite on piraattimaailman huipulla toimiva nopea palvelin, jonne elokuvia, tv-sarjoja, musiikkia ja pelejä kopioivat ryhmät kopioivat tuotoksensa ensimmäisenä. Julkaisuryhmien ja topsitejen toiminta on erittäin salaista ja niitä arvoidaan olevan maailmassa muutama sata. Normaalit laitonta materiaalia lataavat käyttäjät eivät koskaan käytä topsitejä, sillä laiton materiaali siirretään huipulta normaalien kuluttajien saataville esimerkiksi Pirate Bay -palveluun.