WelhoDVD Plazan keskustelualueella olevan viestin mukaan tallentavan Welho WBox HD DVR -digiboksin valmistus on lopetettu. Keskustelualueen viestin mukaan huhu on lähtöisin Mustan Pörssin myyjältä, eikä myyntiin olisi tulossa mitään korvaavaa laitetta.

Huhun mukaan tällä hetkellä myydään varastojen loppuja laitteita ja laitteita olisi saatavilla vain noin vuoden loppuun saakka.

Verkkokauppa.comissa netin kautta tilattavien Wbox HD -boksien varastotilanne on tällä hetkellä -12 kappaletta ja kaupan mukaan saatavuus maahantuojalta tai valmistajalta on vain yksi kappale. Verkkokauppa on saanut laitteita myyntiin marraskuussa 2-3 kertaa viikossa, mutta marraskuun 23. päivän jälkeen laitteita ei ole enää saapunut Verkkokauppa.comiin.

Welhon Wbox HD DVR on sama laite, kuin Humax HDPVR-1000C. Humaxin suomenkielisiltä sivuilta ei enää löydy tietoja Humax HDPVR-1000C -laitteesta, eikä laitetta löydy Verkkokauppa.comista ollenkaan.

Digileluilla ei ole tällä hetkellä tietoa pitääkö huhu näiden tallentavien HD-boksien myynnin loppumisesta paikkansa. Verkkokaupan ja Humaxin suomen sivujen tietojen mukaan huhu voi kuitenkin olla totta.