Popcorn TimePopcorn Timellä voidaan katsella elokuvia ilmaiseksi ilman tekijänoikeuksien omistajien lupaa. Apple ei hyväksy laittomiin tarkoituksiin tehtyjä sovelluksia sovelluskauppaansa, mutta pari kuukautta sitten popcorn-time.se -versio mahdollisti sovelluksen asentamisen iPhone- ja iPad-laitteisiin Windowsilla toimivalla asennusohjelmalla ja puolitoista kuukautta sitten asennusohjelmasta julkaistiin Mac-tietokoneilla toimiva versio.

Asennusohjelmien myötä Popcorn Time on asennettu jo noin 1,1 miljoonaan laitteeseen. Popcorn Time on itseasiassa tällä hetkellä ainoa ulkopuolinen sovellus, jonka voi asentaa mihin tahansa iPhoneen tai iPadiin. Popcorn Timeä voidaan käyttää Windows-, Mac-, ja Linux-tietokoneiden lisäksi Androidin ja Applen mobiililaitteilla.

Popcorn Timen käyttö perustuu siihen, että jokainen käyttäjä jakaa ohjelmia edelleen muille käyttäjille torrent-tekniikalla. Laittomien torrent-videoiden jakamisesta voi joutua maksamaan korvauksia ja tällaisia tapauksia on ollut muutamia jo Suomessakin.