DigiTVViime viikolla avattiin ilmaiseksi elokuvia suomiteksteillä tarjonnut Flixmore, joka kuitenkin suljettiin ainakin toistaiseksi lähes saman tien. Netistä löytyy paljon vastaavia laittomia palveluita, mutta useimpien käyttö vaatii hieman harrastuneisuutta, sillä esimerkiksi suomenkieliset tekstitykset täytyy etsiä ja lisätä itse niihin. Tekstitysten etsiminen ja lisäys ei ole iso työ, jos tietää mitä tekee, mutta monet haluaisivat saada tekstityksetkin mukaan ohjelmiin automaattisesti.

Päivitys 8.2.2016: Pirate Bay ja muut torrent-sivustot mahdollistavat nyt elokuvien ja sarjojen katsomisen suoraan selaimella.

Leijona TV (tai ELOKUVA TV) on palvelu, josta löytyy monia uusia sekä vanhoja ilmaisia elokuvia. Palvelun elokuvien kerrotaan olevan usein 720p-resoluution teräväpiirtoa ja niissä on myös mukana suomenkieliset tekstitykset. Palvelun kehittäjä ansaitsee videoiden tarjoamisesta mainosten avulla ja Leijona TV tuputtaakin mainoksia käyttäjälle joka välissä. Esimerkiksi monissa elokuvissa vasta kolmas play-napin painallus aloittaa elokuvan toiston, sillä kaksi ensimmäistä painallusta avaavat mainoksen.

Leijona TV on laiton palvelu, sillä se suoratoistaa elokuvia laittomista lähteistä. Leijona TV:n käyttö ei kuitenkaan luultavasti ole laitonta, sillä ohjelmia ei kaiketi jaeta käyttäjän koneelta eteenpäin, eikä ohjelmasta tehdä kopiota käyttäjän koneelle. Videopalveluiden käyttö on laitonta, jos tietokone jakaa elokuvia katselun ohessa myös muille käyttäjille. Esimerkiksi suosittu Popcorn Time toimii näin. Leijona TV:n käyttö tapahtuu omalla vastuulla ja Digilelut suosittelee laillisten palveluiden käyttöä.