RdioMusiikin suoratoistopalvelu Rdio on aloittanut toimintansa myös Suomessa. Rdion valikoimasta löytyy 15 miljoonaa kappaletta ja palvelua voidaan käyttää helposti pelkällä selaimella.

Rdion ilmaisversiolla voidaan kuunnella rajoitettua määrää musiikkia kuukausittain. Rajoitetun musiikin määrä ilmoitetaan kuitenkin vain summittaisena arvona liukupalkilla, eikä mistään käy selväksi montako kappaletta palvelulla voi kuunnella ilmaiseksi kuukaudessa. Toisin kuin Spotifyssä, Rdion ilmaisversiossa ei ole mainoksia. Ilmaisversion lisäksi palvelusta on saatavilla 4,99 euroa kuukaudessa maksava rajoittamaton versio. Maksamalla 9,99 euroa kuukaudessa voidaan Rdio-palvelua käyttää myös mobiililaitteilla ja Sonosin sekä Rokun laitteilla.

Selaimen lisäksi Rdion musiikkia voidaan kuunnella Windowsissa ja Macissa toimivilla sovelluksilla. Maksavat asiakkaat voivat käyttää palvelua myös muun muassa iPhonessa, iPadissa, Android ja Windows Phone -laitteilla.

Rdion taustalta löytyvät muun muassa Skypen ja Kazaan perustaneet Niklas Zennström ja Janus Friis. Rdio toimii Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa, Britanniassa, Kanadassa, Brasialiassa, Ranskassa, Saksassa, Tanskassa, Espanjassa, Portugalissa, Ruotsissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.