Popcorn TimeKeväällä julkaistu Popcorn Time -palvelu tarjoaa suunnattoman määrän elokuvia ilmaiseksi. Popcorn Timen käyttöliittymä on ottanut vaikutteita muun maussa Netflixistä ja se on erittäin helppokäyttöinen.

Elokuvat tuodaan käyttäjän ruudulle käyttäen BitTorrent-tekniikkaa, minkä vuoksi elokuvasta ladataan kopiota käyttäjän laitteelle ja käyttäjä myös jakaa videoita muille käyttäjille samalla kun elokuvaa katsellaan. BitTorrent-tekniikan käytön vuoksi Popcorn Timen elokuvien katselu on laitonta Suomessa.

Popcorn Timen ensimmäinen versio suljettiin pikaisesti sen aukeamisen jälkeen, mutta sen jälkeen palvelusta on julkaistu monia kopioita. Yksi kopioista löytyy osoitteesta www.time4popcorn.eu ja tämän kopion tekijät ovat nyt saaneet valmiiksi myös Android-laitteilla toimivan version.

Popcorn Timen Android-versiokin lataa videoita laitteeseen BitTorrent-tekniikalla ja ensimmäisessa versiossa videoiden alkua voi joutua jossain tapauksissa odottamaan minuutin tai pari. Tämä Popcorn Timen Android-sovellus oli jonkin aikaa tarjolla Google Playssä, mutta Google poisti sen sieltä tekijänoikeusloukkausten vuoksi. Tällä hetkellä Android-sovelluksen voi ladata osoitteesta www.time4popcorn.eu.

Popcorn Timestä löytyy monia kopioita, joista esimerkiksi Flixtor on julkaissut Android- ja Chromecast-sovelluksen jo aiemmin.