NetflixKevin Spaceyn tähdittämä uusi poliittinen draamasarja House of Cards lisättiin Netflixiin eilen. Sarja on tarjolla vain Netflixin asiakkaille, mutta avausjakson voi katsoa kuka tahansa ilmaiseksi. Sarjan kaikki jaksot on jo lisätty palveluun, joten maksavat asiakkaat voivat katsoa sarjan ensimmäsien kauden heti. Sadan miljoonan dollarin (noin 74 miljoonaa euroa) budjetilla tehdyn House of Cards -sarjan jaksoissa on luonnollisesti myös suomenkieliset tekstitykset.

House of Cards -sarja kertoo häikäilemättömästä ja kierosta kongressiedustaja Francis Underwoodista (Oscar-voittaja Kevin Spacey). Francis ja hänen vaimonsa Claire aikovat saavuttaa kaiken, eikä heitä pysäytä mikään. Tämä pirullinen poliittinen draamasarja tunkeutuu Washingtonin kulisseihin, ahneuden, seksin ja korruption keskelle.

House of Cardsin lisäksi Netflix tarjoaa tänä vuonna viisi muutakin sarjaa yksinoikeudella ja yhtiön tavoitteena onkin tarjota tästä lähtien asiakkailleen vähintään viisi omaa sarjaa joka vuosi.

House of Cardsin avausjakson voi katsoa ilmaiseksi täältä.