VoddlerIlmaisia ja maksullisia elokuvia netin kautta tarjoava Voddler on julkaissut Android-sovelluksen. Uudella sovelluksella voi katsoa ilmaisia ja maksullisia elokuvia sekä sarjoja Android-pohjaisilla puhelimilla ja mediatoistimilla.

Tällä hetkellä Android-sovelluksella voi katsoa hieman yli sataa elokuvaa, joista suurin osa on ilmaisia. Puhelimella voi myös katsoa muutaman sarjan jaksoja. Voddler aikoo lisätä mobiilielokuvia jatkossa, mutta kestänee aikansa ennenkuin kaikki Voddlerin yli kaksituhatta elokuvaa on katsottavissa puhelimella.

Kokeilin Voddlerin elokuvia HTC Desire S -puhelimella Elisan 3G-verkossa. Elokuvan toisto alkoi noin viidessätoista sekunnissa ja myös kelaukset toimivat nopeasti. Elokuvan laatu oli riittävä mobiililaitteille ja myös suomenkieliset tekstitykset toimivat hienosti. Voddlerin mobiili- ja tietokonesovellukset toimivat myös yhdessä. Elokuvan katsomisen voi esimerkiksi aloittaa puhelimella työmatkalla ja elokuvan katsomista voi jatkaa samasta kohdasta tietokoneella kotona.

Voddlerin Android-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android Marketista. Voddler on julkaissut jo aiemmin iPhonelle vastaavan sovelluksen, jonka jälkeen Voddlerin käyttäjämäärät kaksinkertaistuivat.