KatsomoMTV:n nettitelevisio Katsomo on saapunut Samsungin tämän ja viimevuoden älytelevisioihin. Uuden sovelluksen avulla voidaan katsella kaikkea Katsomon sisältöä, maksutonta sekä maksullista, kätevästi television ruudulta. Uudistus on osa MTV Median loppuvuodesta tapahtuvaa muutosta, jonka tarkoituksena on tuoda ohjelmat entistä monipuolisemmin ja helpommin katsojien saataville.

”Ihmiset haluavat edelleen katsoa ohjelmia isolta tv-ruudulta. On iso edistysaskel, että voimme tarjota mahdollisuuden seurata Katsomon ohjelmia suoraan Samsungin älytelevisioista. Kimi Räikkösen, ManU:n tai vaikkapa Roger Federerin menestyksen seuraaminen onnistuu jälleen astetta helpommin”, sanoo MTV MEDIAn verkkojohtaja Henrik Laine.

Katsomon kautta voidaan katsella MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmia, esimerkiksi kymmenien aiemmin tulleiden sarjojen jaksoja tai suoria urheilulähetyksiä. Palvelun ilmaistarjonnassa on esimerkiksi Idolsin, CSI:n, Selviytyjien tai Salattujen elämien jaksoja. Maksullisena on tarjolla esimerkiksi Formulaa, Englannin Valioliigaa sekä hiihtolajien maailmancupeja.

Samsungin älytelevisioissa toimivan sovelluksen käyttö vaatii vähintään kahden megan nettiyhteyttä, mutta suosituksena on kuitenkin neljän megan yhteys. Sovelluksen käyttö vaatii kirjautumista Katsomo-tunnuksilla.