LGLG tuo myyntiin 84-tuumaisen neljä kertaa nykyisiä Full HD -tarkkuuden televisioita tarkemman kolmiulotteisen television. Televisiossa on Ultra Definition eli 4K -resoluutio, mikä tarkoittaa käytännössä 3840 x 2160 kuvapikseliä. LG:n televisio sisältää kaikki yhtiön uudet tekniikat ja sillä voidaankin esimerkiksi säätää kolmiulotteisuuden syvyyttä ja 3D Sound Zooming -ominaisuus säätää ääniä vastaamaan kolmiulotteisten kappaleiden etäisyyksiä ja liikettä.

LG:n älytelevisioihin voidaan asentaa jo noin 1 400 erillista sovellusta ja sillä voidaankin käyttää esimerkiksi monia video- ja nettipalveluita sekä pelata pelejä. LG:n television uusi kahden henkilön peleihin liittyvä Dual Play -ominaisuus käyttää hyväkseen 3D-laseja. Dual Playtä käytettäessä ruutua ei tarvitse jakaa kahteen osaan, vaan molemmat pelaajat näkevät oman pelitilanteensa koko ruudun kokoisena. LG:n televisiossa on mukana 2.2 -äänijärjestelmä, joka sisältää kahden normaalikaiuttimen lisäksi kaksi subwooferia.

LG:n televisio tuodaan aluksi myyntiin Koreassa ja syyskuussa televisio on tarkoitus tuoda myyntiin Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Muutkin valmistajat ovat tuoneet myyntiin jättitelevisioita, kuten esimerkiksi Panasonic 103- ja 152-tuumaiset mallit. LG:n televisio on kuitenkin maailman ensimmäinen 4K-resoluution jättitelevisio.

LG:n 84-tuumainen UDTV