LGLG on esitellyt uusia 3D-televisioita, joista uusi LD950-malli on passiivisella polarisaatiotekniikalla toteutettu ja se tulee luultavasti olemaan halvempi, kuin aktiivisuljintekniikalla toteutetut televisiot. LD950-mallissa on tuki HDMI 1.4:lle, FullHD-resoluutio ja mahdollisuus toistaa DivX HD -videoita ulkoiselta kiintolevyltä. Television mukana tulee neljät 3D-lasit, eikä sen hinnasta tai myyntiintuloajasta ole vielä tarkempaa tietoa.

47- ja 55-tuumaisena myyntiin tuleva LX9900 ja 42-tuumainen LX6900 tulevat myyntiin toukokuussa. Nämä 3D-mallit ovat toteutettu aktiivisuljintekniikalla ja niistä löytyy suora tuki Britannian antenniverkon Freeview HD -lähetyksille, jotka lähetetään Suomessakin käyttöön otettavalla DVB-T2 -tekniikalla. Nämä FullHD LED-televisiot osaavat myös toistaa videoita ulkoiselta kiintolevyltä sekä lähiverkon kautta langattomasti DLNA:n avulla. Televisioista löytyy myös tuki joillekin nettipalveluille, esimerkiksi YouTubelle ja Skypelle.

LG esitteli jo maaliskuussa ensimmäistä 3D-televisiotaan, jonka mallinimi on LX9500.

LG:n tavoite on myydä tänä vuonna miljoona 3D-televisiota, joka vastaa yhtiön arvion mukaan neljännestä kaikista myydyistä kolmiulotteisista televisioista. Ensi vuonna LG uskoo kaikkien valmistajien myyvän 3D-televisioita maailmanlaajuisesti 13 miljoonaa kappaletta.