HBOHBO Nordic tuo HBO:n ohjelmat Suomeen uutena kanavana ja nettipalveluna lokakuun puolessa välissä. Samsung ehätti kertomaan tänään tekevänsä yhteistyötä HBO Nordicin kanssa ja HBO:n palvelu tulee löytymään esiasennettuna yhtiön uusista Smart TV -malleista, Blu-ray-soittimista ja mobiililaitteista.

Sony Nordicin tuotepäällikkö Ulrik Peterson on sen sijaan kertonut, ettei Sonyn älytelevisioihin ole tulossa ollenkaan sovellusta, jolla voisi katsella HBO Nordicin ohjelmia. Sonera taasen kertoi tuovansa HBO Nordicin Koti TV -palveluunsa. Hieman yllättäen Sonera ei kuitenkaan aio tuoda HBO Nordicin televisiokanavaa ollenkaan kaapeliasiakkaidensa saataville.

Jo aiemmin on selvinnyt, että kaikki HBO Nordicin ohjelmat tullaan näkemään teräväpiirtolaadulla ja sarjojen jaksot tullaan näkemään Suomessa alle vuorokauden kuluessa jakson ensiesityksestä. HBO Nordicin kautta voidaan seurata muun muassa sarjoja Magic City, Continuum, Hit&Miss, Boardwalk Empire, Girls, Entourage, Sinkkuelämää, Terapiassa, Deadwood, Langalla, Game of Thrones ja True Blood. Sarjojen lisäksi palvelu tarjoaa katsottavaksi monia elokuvia Hollywoodista, kansainvälisiltä suurilta studioilta, paikallisilta jakelijoilta ja riippumattomilta tuottajilta.

Kaikkia HBO:n sarjoja voi katsoa television lisäksi myös älypuhelimilla, pelikonsoleilla, tietokoneella ja tableteilla. HBO:n arkistosta voi katsoa kaikkien yhtiön sarjojen kaikkia aiemmin esitettyjä jaksoja. HBO:n palvelun hinta tulee olemaan alle kymmenen euroa kuussa.