MakuuniMakuuni ja Anvia ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo Makuunin tilausvideotarjonnan Anvian asiakkaiden saataville. Anvian Watson-palvelun käyttäjät voivat katsella Makuunin videoita suoraan television kautta sekä lisäksi mobiililaitteilla ja tietokoneella. Palvelua tarjotaan osalle asiakkaista testikäyttöön ensi kesänä ja kaikki Watson-palvelun käyttäjät pääsevät käsiksi Makuunin elokuviin alkusyksyn aikana.

”Watson-palvelu on Makuunin elokuvatarjonnalle erinomainen uusi kanava, sillä siinä tilausvideot tulevat luontevaksi osaksi muuta televisionkatselua. Ihmiset haluavat entistä enemmän valinnanvaraa ja vapautta katsoa hyviä elokuvia silloin kun heille parhaiten sopii. Suomalaisena yhtiönä tunnemme hyvin suomalaisten elokuvamaun ja voimme taata siihen sopivan valikoiman, johon tietysti sisältyy myös kaikki kotimaiset uutuuselokuvat”, sanoo Makuunin toimitusjohtaja Hans Ehrnrooth

Anvian Watson-palvelulla voidaan myös tallentaa kaikki peruskanavien tv-ohjelmat kahden viikon ajalta. Ohjelmia voidaan myös tallentaa rajattomasti puoleksi vuodeksi. Samalla tavalla toimiva TVkaista-palvelu joutui oikeuteen tekijänoikeusrikosepäilyjen vuoksi puoli vuotta sitten. TVkaistan oikeuskäsittelyn lopputulos ei ole vielä selvillä.