MaxivisionMaxivision julkaisi toukokuussa digiboksilleen päivityksen, joka kuitenkin muutti digiboksin käyttöliittymää monelta osin huonommaksi. Päivityksen myötä tallennelistan avaaminen vaati kolmen painikkeen painamista ja käyttöliittymän hidastelun vuoksi listan avaaminen kesti helposti kymmenen sekuntia.

Nyt Maxivision on julkaissut pienen ohjelmistopäivityksen, jolla korjataan tämä ongelma. Uuden päivityksen myötä kaukosäätimen vihreä ja DVR-painike avaavat jälleen tallennelistan.

”Asiakkaiden toivomuksesta kaukosäätimen DVR napin ominaisuus on palautettu. Kaukosäätimen DVR nappia tai vihreää nappia painamalla avautuu suoraan tallennelista. Käynnistä uudelleen Maxivision digiboxisi vetämällä johdot irti seinästä ja testaa miten kyseinen ominaisuus toimii”, kerrotaan Maxivisionin tiedotteessa.

Tallennelistauksen avauksen paraneminen on päivitetty myös Digilelujen Maxivisionin testausartikkeliin. Toivottavasti Maxivision korjaa myös muita edellisen päivityksen vuoksi huonontuneita ominaisuuksia ja parantaa boksinsa toimintaa muutenkin. Esimerkiksi Digilelujen Maxivisionin testausartikkelista löytyy monia parannusehdotuksia.