MaxivisionMaxivision on lupaillut uutta ohjelmistoversiota joulusta saakka. Odotus on nyt päättynyt, sillä 1003-mallin digibokseille on tänään julkaistu uusi ohjelmistopäivitys.

Uusi ohjelmistopäivitys palauttaa digiboksiin monien kaipaaman teksti-tv -ominaisuuden. Uusi ohjelmistopäivitys parantaa myös laitteen käytettävyyttä. Esimerkiksi kelauksen luvataan olevan entistä tarkempaa ja nopeampaa ja EPG toimii myös nopeammin. Myös tallenteiden toimivuus on parantunut ja kanavalistaa vaivanneet ongelmat on korjattu.

Myös käyttöliittymää on parannettu ja samalla on poistettu tuki SD-resoluution käyttöliittymälle. SD-resoluution poistumisen vuoksi laitteen käyttö ei ole enää niin helppoa vanhoilla kuvaputkitelevisioilla, mutta luultavasti suurin osa käyttäjistä omistaa taulutelevision.

Vanhemman 1903-mallisen digiboksin käyttäjät tulevat saamaan vastaavan päivityksen lähiaikoina.

Toivottavasti monet Digilelujen laajassa Maxivisionin testiartikkelissa mainituista ongelmista on korjattu uudessa ohjelmistoversiossa. Tulen kirjoittamaan Digileluihin uuden testiartikkelin Maxivisionista, kunhan saan riittävästi käyttökokemusta uudesta ohjelmistoversiosta.

Maxivisioniin lisättiin ohjelmistopäivityksellä myös uusi ”ilmainen” videovuokraamo.