MaxivisionMaxivision on kertonut tuovansa joulukuun alussa palveluunsa monia uudistuksia. Uudistusten myötä Maxivision osaa sopeuttaa kuvanlaadun asiakkaan nettiyhteyden mukaan. Tällöin esimerkiksi normaalisti noin kuusi megabittiä sekunnissa vievien HD-kanavien katsominen onnistuu hieman heikommallakin laadulla, esimerkiksi neljän megan nettiliittymää käytettäessä. Maxivisionin palvelut ovat tulossa syksyn aikana kokeiluun myös mobiililaitteille.

Myös palvelun käyttöön on tulossa muutoksia. Tallennuksia voidaan jatkossa siirtää omiin kansioihinsa ja myös monipuolisempien tallennussääntöjen luonti tulee mahdolliseksi. Maxivision-tiliin voidaan myös liittää monia päätelaitteita, jolloin samat tallennukset ovat käytettävissä esimerkiksi olohuoneessa, makuuhuoneessa sekä mobiililaitteissa.

Tällä hetkellä Maxivisionilla ei voida tallentaa Ylen teräväpiirtokanavia, mutta muutoksen jälkeen kaikkien kotimaisten HD-kanavien tallennus on mahdollista. Myös kanavapaketteihin tehdään muutoksia, jolloin esimerkiksi Viasatin kanavapakettiin kuuluu kaikki paketin teräväpiirtokanavat.