MaxivisionMaxivisionilla voi tallentaa ohjelmia automaattisesti tallennussääntöjen avulla, mutta tallennussääntöjä voi kuitenkin luoda vain viisikymmentä. Automaattisten ajastusten lisäksi yksi tallennussääntöjen tärkein tehtävä on se, ettei käyttäjien tarvitse muistaa milloin sarja palaa tauolta. Jos sarja on tallennussäännöissä, tallennetaan sen ohjelmat automaattisesti sarjan palatessa ohjelmistoon.

Maxivisioniin voi luoda enintään 50 tallennussääntöä, mikä käy helposti liian pieneksi kun katsottavia sarjoja kasaantuu enemmän. Meidän perheellä on Topfieldin digiboksissa vastaavia tallennussääntöjä noin 70 (ja vaimo ja lapset ovat kasanneet noin 7 uutta sarjaa, jotka pitäisi lisätä sinne). Haluaisin kuitenkin siirtää Topfieldin syrjään ja ottaa Maxivisionin ykkösboksiksi.

Olen kuitenkin kuulemma yksi kourallisesta ihmisiä, jotka ovat pyytäneet lisää tallennussääntöjä Maxivisioniin. Maxivisionilta saamani tiedon mukaan tallennussääntöjen lisäys ei ole iso muutos teknisesti, mutta sen prioriteettia ei voida nostaa ellei saada enemmän palautetta.

Kirjoitahan tähän viestiin tai Maxivisionin Facebook-sivulle jättämääni viestiin vastaus, jos haluat Maxivisioniin enemmän tallennussääntöjä.