TVOlemme tallentaneet kaikki katsomamme ohjelmat hakusanojen avulla jo yli 8,5 vuoden ajan. Aluksi tallentimena toimi Topfieldin digiboksi ja viimeiset pari vuotta olemme käyttäneet Maxivisionin IPTV-palvelua. Mainokset olemme aina ohittaneet kelaamalla tai hyppynapeilla.

Muutimme pari viikkoa sitten, eikä paikallinen operaattori ole saanut vieläkään nettiyhteyttämme toimimaan. Tämän vuoksi emme ole voineet katsoa televisiota Maxivisionin kautta. Uudessa talossamme on kaapelitelevisio, kun vanhassa oli antenni. Tämän vuoksi emme ole voineet tallentaa ohjelmia edes vanhalla Topfieldillä.

Emme ole voineet katsella viimeisten kahden viikon aikana mitään ohjelmia tallenteina vaan olemme joutuneet katsomaan suoria lähetyksiä. Ja mikä kärsimys tämä pari viikkoa onkaan ollut. Mainokset ovat edelleen yhtä huonoja, kuin 8,5 vuotta sitten ja niiden katsominen tuntuu pitkän tauon jälkeen todella tyhmältä. Ja se, että joutuu istumaan sohvalle televisioyhtiön haluamaan aikaan vasta onkin todella typerää. Olemme tottuneet siihen, että katsomme televisiota silloin kuin itse haluamme. Istumme sohvalle ja valitsemme halutun ohjelman listalta. Nyt olemme joutuneet selvittämään lehdistä tai ohjelmaoppaista milloin mikäkin ohjelma tulee ja olemaan television edessä juuri oikeaan aikaan. Älytöntä.

Onneksi operaattorin pitäisi saada nettiyhteytemme kuntoon huomenna, minkä jälkeen pääsemme taas eroon mainoksista ja saamme katsoa ohjelmia silloin kuin itse haluamme.