NelonenNelonen tarjoaa vuoden 2011 alusta lähtien kaksi urheilukanavaa, Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2. Nelonen aikoo lähettää näiltä kanavilta yhä enemmän suoria urheilulähetyksiä yksinoikeudella ja molemmista kanavista tulee saataville myös HD-versiot.

Kanavilta voi seurata esimerkiksi jääkiekon SM-liigan semi- ja finaalipelien suorat lähetykset yksinoikeudella sekä NHL:n ja Venäjän liigan KHL:n sarjat. Jalkapallotarjontaa ovat muun muassa UEFA Champions -liiga ja FA Cup. Moottoriurheilun puolelta löytyy MotoGP ja Nascar–sarja. Kanavat tarjoavat yksinoikeudella myös pesäpalloa ja salibandya.

Nykyisen Sport Pro -kanavan nimeksi tulee Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 korvaa ilmaisen Sport-kanavan. Ilmainen Sport -kanava katoaa kokonaan ja Nelonen Pro 2 -kanavaa voi katsoa ilman kanavakorttia ilmaiseksi tammikuun ajan. Teräväpiirtokanavat Nelonen Pro 1 HD ja Nelonen Pro 2 HD aloittavat lähetykset helmikuussa 2011. HD-kanavilla näytetään jotkin lajit alkuperäisinä teräväpiirtolähetyksinä ja jotkut lajit konvertoidaan HD:ksi SD-materiaalista.

Nelonen neuvottelee kanavien jakelusta kaapeli- ja antennioperaattoreiden kanssa. Satelliittipuolella kanavat tarjoaa Viasat. Uudet kanavat aloittavat lähetykset 1.1.2011 ja niiden saatavuus riippuu operaattoreista.