NelonenNelosen uusien maksukanavien teräväpiirtoversiot tulevat vihdoin saataville. Nelonen Kino HD, Nelonen Perhe HD ja Nelonen Maailma HD -kanavat on lisätty Elisa Viihteeseen 21.6. Uudet kanavat kuuluvat Nelonen-kanavapakettiin, johon kuuluvat myös Nelonen Pro 1 HD sekä Nelonen Pro 2 HD ja paketin hinta on 19,95 euroa kuukaudessa.

Lumotv tarjoaa elokuun alusta lähtien uutta Nelonen Perhepakettia, johon kuuluvat uudet teräväpiirtokanavat Nelonen Kino HD, Nelonen Perhe HD ja Nelonen Maailma HD. Lumotv:n uuden kanavapaketin hinta on 14,95 euroa kuukaudessa. Nelonen Kino HD ja Nelonen Perhe HD -kanavat lisätään myös Lumotv:n Mix-pakettiin.

Lumotv tarjoaa IPTV:n kautta uuden Nelonen Paketin 19,95 euron kuukausihintaan. Tähän pakettiin kuuluu Nelosen kolmen HD -kanavan lisäksi Nelonen Pro 1 HD ja Nelonen Pro 2 HD -kanavat. Nelonen Pro 1 HD ja Nelonen Pro 2 HD lisätään myös Lumotv:n Viasat Kulta ja Sport -paketteihin.

Huhujen mukaan Nelonen Kino HD, Nelonen Perhe HD ja Nelonen Maailma HD -kanavien kuva ei ole kuitenkaan aitoa teräväpiirtoa, vaan ylöspäin skaalattua normaalilaatuista kuvaa Nelonen HD -kanavan tapaan.

Vielä ei ole tiedossa milloin Nelosen uudet HD-kanavat tulevat tarjolle muiden operaattoreiden kautta.