NetflixNetflixin tarjonta on erilaista eri maissa, minkä vuoksi esimerkiksi jotkin suomalaiset käyttäjät ovat käyttäneet Yhdysvaltain Netflixiä. Netflix alkoi kuitenkin tämän vuoden alussa rajoittamaan muiden maiden sisällön käyttöä elokuvien ja sarjojen jakeluoikeuksien vuoksi.

Monet VPN-palvelut halusivat kuitenkin edellee tarjota asiakkaillensa maarajoitusten kiertopalveluita. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Netflix on voittamassa taiston maarajoitusten kiertopalveluita vastaan, sillä monet maarajoitusten kiertoa tarjonneet palvelut ovat lopettaneet kiertopalveluiden tarjoamisen.

Esimerkiksi australialainen uFlix on kertonut virallisesti, ettei se enää auta käyttäjiään Netflixin maarajoitusten kiertämisessä. uFlixin mukaan Netflix estää heidän uudet maarajoitusten kiertokeinot aina muutamassa tunnissa.

Myös esimerkiksi suosittu Unblock-Us on lopettanut Netflixin maarajoitusten kierron. Unblock-Us kertoi aiemmin selvästi sivuillaan, että maarajoitusten kierto onnistuu heidän palvelunsa avulla, mutta nyt Netflixiä ei enää mainita sanallakaan. Unblock-Us on myös poistanut kaikki Netflixiin liittyvät postauksensa Facebookista.

Aika näyttää tulevatko kaikki VPN-palvelut luovuttamaan Netflixin maarajoitusten kierron suhteen.