NetflixYksi suurimmista Netflixin käyttäjien toiveista on ollut offline-katselu ja nyt se on mahdollista. Netflixin uusimmilla Android- ja iOS-sovelluksilla voidaan ladata sarjojen jaksoja sekä elokuvia laitteen muistiin ja niitä voidaan katsella ilman nettiyhteyttä esimerkiksi lentokoneessa, mobiiliverkon katvealueilla tai ihan missä vaan.

Kaikkia sarjoja ja elokuvia ei voi ladata katsottavaksi offline-tilassa, mutta pikaisella katsomisella palvelusta löytyy jo nyt paljon ladattavia ohjelmia. Esimerkiksi Narcos, Orange is the New Black, Designated Survivor, The Crown, Better Call Saul, Breaking Bad, Stranger Things sekä monet muut sarjat ja elokuvat löytyvät ladattavien listalta. Netflix tulee myös lisäämään offline-tarjontaa tulevaisuudessa.

Kaikki ladattavissa olevat ohjelmat löytyvät uudesta ladattavissa-valikosta ja ladattavat elokuvat ja sarjojen jaksot tunnistaa myös ohjelman tietosivulta löytyvästä latauskuvakkeesta.

Offline-katselu onnistuu Android ja iOS-laitteilla, kunhan käytössä on uusin Netflix.sovellus. Offline-katselu kuuluu automaattisesti kaikkiin sopimuksiin ilman lisämaksuja.