TTVKPirate Bayn ylläpitäjät tukevat marraskuussa käynnistettyä The Promo Bay -sivustoa, jossa artistit ja videoiden tekijät voivat jakaa tuotoksiaan ilmaiseksi ja laillisesti. Jotkin tekijänoikeusjärjestöt ovat estäneet internetkäyttäjien pääsyn The Promo Bay -palveluun. Syyksi on kerrottu usein, että koska Pirate Bayn ylläpito on jotenkin mukana Promo Bayssä, täytyy sivuston olla laiton. Täysin laillisen Promo Bayn käyttö on ollut estettyä myös Suomessa, kiitos Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry:n (TTVK).

Yllättäen TTVK on nyt selvittänyt Promo Baytä ylläpitävän henkilön sähköpostiosoitteen ja kysellyt lisätietoja palvelusta. Promo Bayn ylläpitäjä kertoi TTVK:lle sivuston toimintaperiaatteen ja sen, ettei sivustolla ole mitään laitonta. Ilmeisesti TTVK kertoi tämän jälkeen virheestään Suomen oikeuslaitokselle, joka poisti eston.

TTVK:n yllättävän pehmeyden vuoksi kaikki suomalaiset voivat nyt etsiä uutta laillista musiikkia The Promo Baystä ja suomalaiset artistit voivat liittyä palveluun ja markkinoida tuotoksiaan sitä kautta.