LedUltra high definition on selvästi tämän vuoden CES-messujen kuumin aihe, mutta myös kauan odotettu OLED-tekniikka alkaa vihdoin olla valmis suurempiin televisioihin. LG ilmoitti CES-messuilla tuovansa 55-tuumaisen OLED television myyntiin maaliskuussa. Vain 4 millimetriä paksun television saa omakseen 12 000 dollarilla (noin 9 000 euroa). LG tuo myöhemmin myyntiin myös 65-tuumaisen mallin sekö kolmannenkin koon, josta ei ole kuitenkaan vielä enempää tietoa.

Samsung on esitellyt CES-messuilla 55-tuumaista OLED-televisiotaan, mutta sen hinnasta tai myyntiintuloajankohdasta ei ole kuitenkaan vielä tietoa. Samsungin televisiossa on erikoinen ominaisuus, sillä kaksi henkilöä voi katsoa televisiosta täysin eri ohjelmaa samaan aikaan. Molemmat katsojat näkevät eri kuvan omien 3D-lasiensa kautta ja äänetkään eivät sekoitu laseissa olevien kuulokkeiden vuoksi. Myös Sonyllä on ollut vastaava ominaisuus 24-tuumaisessa PlayStation-näytössä ja CES-messuilla Sony esitteli ominaisuutta 84-tuumaisessa 4K-televisiossaan (katso video uutisen lopussa).

Sony on esitelly messuilla 56-tuumaisen 3840 x 2160 resoluution OLED-televisiota, mutta hinta ja julkaisupäivä eivät ole vielä tiedossa. Myös Panasonic esitteli messuilla samankokoisen ja saman resoluution omaavan prototyyppipaneelin.

LG ja Samsung esittelivät messuilla myös kaarevia OLED-televisioita. Molempien valmistajien televisioiden koko on 55-tuumaa ja resoluutio 1920 x 1080. Hieman sisäänpäin kaartuvien televisioiden etuna on se, että television jokainen kohta on saman etäisyyden päässä katsojasta.

OLED-tekniikan (Organic Light-Emitting Diode) televisioissa ei tarvita ollenkaan taustavaloa, joten niistä saadaan ohuempia ja samalla sähkönkulutus pienenee. Myös OLED-televisioiden kontrasti ja värit ovat paremmat verrattuna LCD- tai LED-televisioihin, sillä jokaisen pikselin valoisuutta voidaan säätää erikseen.

Kahden eri kuvan näyttäminen onnistuu yhdellä televisiolla ja 3D-laseilla: