LGLG:n älytelevisiot lähettävät tiedot katsotuista kanavista ja ulkoisilla kiintolevyillä tai muistitikuilla olevien tiedostojen nimet netin kautta LG:lle. Ilmeisesti LG:n tarkoituksena on käyttää näitä tietoja älytelevisioidensa sovellusosiossa näytettävien mainosten kohdentamiseen, mutta tietoja voidaan käyttää myös moniin muihin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi netistä laittomasti ladattujen elokuvien tai sarjojen tiedot voisivat joutua vääriin käsiin.

LG:n televisioissa on asetus, jolla tietojen keräyksen pitäisi saada estettyä, mutta katsotut kanavatiedot ja tiedostojen nimet lähetetään kuitenkin LG:lle riippumatta asetuksen arvosta. Vaikka televisio lähettää tiedot LG:lle, ei yhtiö kuitenkaan tällä hetkellä ota tietoja vastaan, sillä vastaanottava osoite ei ole toiminnassa. LG:llä on kuitenkin mahdollisuus ottaa osoite käyttöön koska tahansa ja alkaa kerätä tietoja televisioidensa käyttäjistä.

LG:n mukaan asiasta kerrotaan television käyttöehdoissa, jotka käyttäjä on hyväksynyt. Näin ollen tietojen keräys ei ole LG:n mukaan mikään ongelma.