DiVisionTukes on asettanut DiVision HDTC600 digiboksin toimituskieltoon palovaaran vuoksi 20.7.2012. Tukesin mukaan laitteen verkkokytkimen materiaali ei täytä tulenkestoisuusluokan V0 vaatimuksia. Lisäksi laitteessa on useita lievempiä puutteita sekä rakenteessa että merkinnöissä.

DiVisionin maahantuoja Suomen Schneider Oy on määrätty lopettamaan DiVision HDTC600 digiboksin uudet toimitukset jälleenmyyjille. Tukesin mukaan digiboksista ei aiheudu välitöntä vaaraa hengelle, terveydelle tai omaisuudelle, joten maahantuojaa ei ole velvoitettu keräämään niitä pois jälleenmyyjiltä tai kuluttajilta. Kuluttaja voi kuitenkin kuluttajasuojalain mukaan palauttaa tuotteen virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voi tehdä, on myyjällä oikeus antaa korvaava tuote tilalle tai viime kädessä kaupan saa purkaa.

DiVisionin maahantuoja Suomen Schneider Oy mainostaa edelleen DiVision HDTC600 digiboksia sivuillaan, eikä mainitse Tukesin toimituskieltoa mitenkään.