ElokuvaErittäin suosittu Fin-TV -palvelu tarjosi pari vuotta sitten ilmaisia elokuvia ja sarjojen jaksoja netin kautta. Palvelun suosiota kuvaa se, että sen kautta katsottiin jopa kymmeniä tuhansia elokuvia päivittäin. Fin-tv:n jälkeen vastaava toiminta jatkui Nordic-tv -sivustolla ja viime vuoden lopulla avatulla HDFIN-sivustolla.

Päivitys 28.1.2016: Leijona TV tarjoaa ilmaisia elokuvia suomenkielisillä tekstityksillä.

Ilmaisia elokuvia ja sarjoja tarjoavien sivustojen suuren suosion vuoksi tällaisten sivustojen määrä näyttää kasvavan koko ajan. Uusin ilmaisia elokuvia suomenkielisillä tekstityksillä tarjoava sivusto on FIN ELOKUVA, jonka kautta voi katsoa muun muassa uutuuselokuvia. FIN ELOKUVA -palvelusta löytyy muun muassa uutuuselokuvat Hobbitti, Yön Ritarin paluu, Miss Farkku-Suomi, Ted ja Argo.

FIN ELOKUVA -palvelun ylläpidosta vastaa luultavasti ulkomaalaistaustainen henkilö, sillä sivustolla on monia kirjoitusvirheitä. Esimerkiksi joidenkin elokuvien nimet on kirjoitettu hieman väärin.

Ilmaisia elokuvia tarjoavan palvelun ylläpitäjät toimivat laittomasti, sillä heillä ei ole elokuvien ja sarjojen esitysoikeuksia. Palvelun käyttäjät voivat sen sijaan käyttää palvelua huoleti, sillä sen käyttö on laillista. Suomen lain mukaan esimerkiksi elokuvista ei saa tehdä kopioita omalle koneelle, mutta FIN ELOKUVA -palvelua käytettäessä videot suoratoistetaan, eikä niistä synny kopiota omalle koneelle.