DigiTVElokuvien ja muiden televisio-ohjelmien katselu television kautta väheni maailmanlaajuisesti 13 prosenttia vuodessa. Samaan aikaan urheilulähetysten katselu väheni 10 prosenttia.

Suurinta television katselun väheneminen on ollut 14-17 -vuotiaiden joukossa, sillä he katsovat elokuvia ja sarjoja televisiosta kolmanneksen vähemmän kuin vuosi sitten ja urheilulähetyksiä 26 prosenttia vähemmän. 18-34 -vuotiaat katselivat elokuvia ja sarjoja 14 prosenttia ja urheilua 12 prosenttia vähemmän vuodentakaiseen verrattuna.

35–54 -vuotiaat katselivat elokuvia ja sarjoja 11 prosenttia ja urheilua 9 prosenttia vähemmän normaalin television kautta. Yli 55-vuotiaat katsoivat elokuvia ja tv-sarjoja kuusi prosenttia vähemmän verrattuna vuodentakaiseen.

Television katselun vähenemisen vastapainoksi kuluttajat ovat siirtymässä katselemaan sisältöjä nettipalveluiden kautta. Elokuvien ja sarjojen katselu netin kautta tietokoneella, tabletilla tai puhelimella onkin jo yhtä suosittua kuin perinteisen television katselu. 14-34 -vuotiaista suurempi osa katsoo elokuvia ja sarjoja tietokoneen kautta verrattuna tavallisen television käyttäjiin.

Televisio-ohjelmien katselu netin kautta ei kuitenkaan onnistu ilman häiriöitä. 33 prosenttia netin kautta televisio-ohjelmia katsovista kärsii tutkimuksen mukaan liian pitkistä latausajoista ja 32 prosenttia kertoo kärsivänsä kuvassa tai äänessä olevista ongelmista, kuten esimerkiksi pätkinnästä.

Accenturen tutkimus tehtiin viime vuoden loppupuolella 24 maassa ja siihen osallistui 24 000 henkilöä.