PiratismiSuomalainen yksityishenkilö omisti aiemmin piraattilahti.fi -domainin ja sivu johti kansalaisten sähköisiä oikeuksia puolustavan EFFI:n sivuille. Piraattilahti.fi -domain vapautui haettavaksi kesäkuussa ja marraskuussa sen hankki haltuunsa Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK).

TTVK avasi eilen piraattilahti.fi -sivun. Uuden palvelun etusivu on lähes samanlainen, kuin esikuvana toimivalla Pirate Bay -sivuston etusivu. Piraattilahdessa on hakukenttä, jolla voi mukamas etsiä musiikkia tai videoita. Hakutuloksena esitetään kuitenkin aina sama sivu, jolla käyttäjä ohjataan etsimään laillista musiikkia sekä elokuvia ja sarjoja tarjoavia palveluita. Myös kaikki piraattilahden etusivun linkit vievät tälle samalle opassivulle.

TTVK:n valistussivu sisältää allaolevan tekstin lisäksi myös linkit dwnld.fi ja pro-music.org -sivuille.

SINULLA KÄVI TUURI!

Elokuvat, TV-sarjat, musiikki, pelit ja kirjat…

…ovat kaikki vain muutaman klikkauksen päässä! Ja täysin laillisesti!

Tiesitkö, että Suomessa on tällä hetkellä toiminnassa lukuisia laillisia kulttuurin ja viihteen nettipalveluita? Esimerkiksi musiikkipalveluita on yli 15 ja niiden kautta on kuunneltavissa lähes 30 miljoonaa kappaletta! Palvelut ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja jotkut jopa kuluttajalle ilmaisia.

Piraattilahti.fi sivuston omistava kopiointia vastustava TTVK on härskisti kopioinut sivuston css-tyylitiedoston suoraan Pirate Baysta.