The Pirate BayPirate Bayn ruotsalainen yhteydentarjoaja painostettiin katkaisemaan palvelun verkkoyhteydet viime viikolla, jonka vuoksi Pirate Bay muutti mitä luultavimmin Ukrainaan. Pirate Bayn uusi yhteys reititetään hollantilaisen yhteydentarjoajan kautta ja Hollannin antipiratismiorganisaatio BREIN näki tässä jälleen uuden tilaisuuden tehdä kiusaa Pirate Baylle. BREIN on nyt vaatinut yhteydentarjoajaa katkaisemaan yhteydet Pirate Bayhyn ja vaatimukseen on myös suostuttu, jonka vuoksi Pirate Bay on tällä hetkellä käyttäjien ulottumattomissa.

Tapauksesta tekee mielenkiintoisen se, että hollantilainen yhteydentarjoaja vain reitittää yhteydet Pirate Bay -palveluun, muttei ole mitenkään muuten yhteydessä siihen. BREIN voi pitää tätä ennakkotapauksena ja vaatia hollantilaisia yhteydentarjoajia katkomaan yhteydet kaikkiin, missä tahansa maailman kolkissa sijaitseviin torrent trackereihin.

Pirate Bayn ylläpitäjät ovat kertoneet TorrentFreak-verkkopalvelulle saavansa palvelun toimimaan neljän uuden reitin kautta tämän päivän aikana.