The Pirate BayPirate Bayn ostamista yrittävän Global Gaming Factory X -yhtiön toimitusjohtaja Hans Pandeya menetti autonsa ja moottoripyöränsä Ruotsin verottajalle maksamattomien verojen vuoksi pari viikkoa sitten. Pandeya on velkaa verottajalle noin 76 000 euroa ja verottajan mukaan auton (BMW 745iA) arvo on noin 15 000 euroa ja Harley Davidson moottoripyörä on arvoltaan noin 4 000 euroa.

Auto ja moottoripyörä eivät kuitenkaan riittäneet velkojen maksuun, joten ulosottomiehet jatkoivat varojen etsimistä. Nimettömän vihjeen ansiosta he löysivät Pandeyan huvijahdin, jonka he aikovat myydä huutokaupalla, ellei Pandeya maksa verojaan. Verottaja arvio veneen hinnaksi noin 44 000 euroa.

GGF:n toimitusjohtajan henkilökohtaisten ongelmien lisäksi myös yhtiö on ongelmissa. Yhtiö on poistettu Ruotsin pörssistä, koska se on rikkonut pörssin sääntöjä.

Pirate Bayn ostajien piti hoitaa puolet maksusta GGF:n osakkeilla, mikä ei nyt onnistukaan. Tämän vuoksi ostajien täytyy löytää tuplasti enemmän oikeaa rahaa, jotta he voisivat hankkia Pirate Bayn. Tämän vuoksi Pirate Bayn myynti näyttää jälleen hyvin epävarmalta.

Hans Pandeya on kuitenkin ilmoittanut löytäneensä tarpeeksi sijoittajia kaupan hoitamiseksi. ”Kauppa tullaan hoitamaan loppuun kahden viikon aikana”, sanoo Pandeya.