PiratismiHBO:n hittisarja Game of Thrones on erittäin suosittu myös nettipiraattien keskuudessa, sillä sen jaksoja ladataan miljoonia kertoja päivittäin. Arvioiden mukaan huhtikuun alussa alkaneen toisen tuotantokauden jaksoja on ladattu yli 25 miljoonaa kertaa julkisista torrent trackereistä.

Huhtikuun 30. päivä esitettyä Game of Thrones -jaksoa ladattiin seuraavana päivänä yli 2,5 miljoonaa kertaa ja sarja onkin selvästi tämän vuoden eniten ladattu sarja. Viime vuonna Game of Thrones oli toiseksi ladatuin sarja heti Dexterin jälkeen.

Yksi suuri syy Game of Thronesin latauksien suosioon on se, ettei HBO tarjoa sarjan toisen kauden jaksoja Hulun, Netflixin tai iTunesin kautta. HBO:n oma HBO Go -palvelu on ainoa mahdollisuus katsoa sarjan uusia jaksoja netin kautta, mutta vain HBO:n kaapeliasiakkaat voivat käyttää palvelua.

Torrenttien latauksen lisäksi Game of Thronesin sekä muiden sarjojen jaksoja voi ladata myös muilla tavoin Megauploadin kaltaisista verkkotallennuspalveluista. Sarjojen jaksoja ja elokuvia voi katsella myös monien Nordic-tv:n kaltaisten striimauspalveluiden kautta.